Vyhľadávať v tomto blogu

štvrtok 19. júla 2012

Dovolenkové obrázky


Akokoľvek dobre je odísť na chvíľu od každodenných povinností, vždy si uvedomím, že platí staré známe - "všade dobre , doma najlepšie". Zatiaľ sa ešte u nás striedajú štyri ročné obdobia a mám tu akýsi pocit istoty. Preto  by som svoju vlasť - pre mňa je to  "Československo", nikdy natrvalo neopustila.

Ale byť pár dní  obyvateľom domčeka v tejto prekrásnej záhrade, s bazénmi a morom, večerným programom, vynikajúcim jedlom, pitím -  až plytvaním , mačkami,  obsluhou  sa dá :)
... aj keď pri myšlienke na časť hladujúceho sveta, si kladiem otázku, kde je spravodlivosť ???



















3 komentáre:

  1. Janka krásně jsi to napsala-krásně jsi to vystihla!Pro mě je domov také "Československo"neboť můj tatínek je Čech a maminka byla Slovenka!
    Moc se mi líbí tvůj soucit,je to dnes vlastnost,která lidem chybí a přitom by nás neubylo pro jediný kousek chleba,za který by jiné dítě dalo cokoliv že?!I proto nebo právě proto v mém eshopu bude odkaz na UNICEF,protože i já v sobě soucit mám!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem Miška, som rada, že ťa moje myšlienky oslovili :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Janka, ďakujem za Tvoju návštevu na mojom blogu, lebo vďaka tomu, som mohla objaviť tento tvoj, je veľmi zaujimavý a krásny, tiež sú krásne aj fotografie, preto budem Tvoj blog, s radosťou sledovať! :-) Prajem Ti krásny dník :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za čas, ktorý ste venovali napísaniu pár milých slov v komentári ♥