Vyhľadávať v tomto blogu

sobota 25. augusta 2012

LEDNICE

V dnešnom príspevku prinášam zopár fotografických postrehov z nášho rodinného -  trojgeneračného výletu v Ledniciach. Ešte šťastie, že bolo pod mrakom, lebo ináč by sme zahynuli. 
Obrovský, nádherný areál, chvíľu na  loďke, potom na voze a dosť aj po vlastných  ... nabudúce to hádam budú Valtice :-)







zľava doprava : naša mama, Natálka, vpredu neter Leuška a ja :)




pohľad z minaretu










8 komentárov:

  1. Krásne miesto, krásne fotky a určite máte za sebou nezabudnuteľný výlet. My sme sa tam raz chystali tiež, no nevyšlo to :) Prajem pekný večer.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádhera,Lednici i Valtice znám moc dobře-celý ten kraj je překrásný!!Byla jsem tam několikrát-na Pasohlávkách na chatce:-)A vřele doporučuji křížovou cestu-neskutečný zážitek!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Posílám pozdrav z mých rodných Valtic :) V Lednici jsem strávila tři roky na zahradnické fakultě a dokonce tam mám i rodinu...je to opravdu krásný kraj !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Toto bol náš dlhodobý plán dievčatá. Lenže z Košíc to máme ďaleko, takže realizácia je možná len pri návšteve môjho rodného kraja - resp.Trenčína a to väčšinou cez letné prázdniny. Aj to nám nie vždy takéto výletíky vyjdú pre časovú tieseň ...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný výlet do mého rodného kraje jste si udělali.No z Košic to máte opravdu trochu z ruky,Valtice vřele doporučuji,i bylinkovou zahrádku vedle zámku,ale je lepší jet na jaře,nebo hned na začátku prázdnin,ke konci,už je dost kytiček odkvetlých,ale i tak vůně je tam omamná...Děkuji za virtuální výlet.Monika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne fotky. Toto miesto malo byť minulý týždeň záverom našich letných túlačiek, ale zdravie zaštrajkovalo. Takže na budúci rok, veľmi sa tam teším.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Janičko nádherbný výlet a nádherné fotky.Do tohoto kraje se chystáme již dlouho,ale stále nám to nějak nevychází.Budeme s tím mset něco udělat.Díky za reportáž.
    Alena.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásné fotky a bezva výlet.Já velká cestovatelka po památkách jsem tam strávila před dvěma lety dovolenou.Moc se mě tam tehdy líbilo.Valtice byli také dalším místem a mnouho jiných.....
    Tak jsem si to teď prohlídkou tvých fotek vše oživila.Na Minaret jsme šli pěšmo a zpátky jsme se vezli.Měj se Marťula

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za čas, ktorý ste venovali napísaniu pár milých slov v komentári ♥