Vyhľadávať v tomto blogu

nedeľa 20. októbra 2013

Víkend vo Walese ...

Minulý víkend sa neuveriteľné stalo skutočnosťou a my traja sme sa ocitli v lietadle smerom Veľká Británia. Prežili sme tri dni (čo bolo strááášne málo) u našich dlhoročných priateľov a susedov "cez cestu". Myslím, že si takýto výletík - možno o rok zopakujeme :-) ... chceme toho vidieť viac.
Navštívili sme aj tradičný sobotňajší blší trh v Cardiffe, odkiaľ som odchádzala spokojná s úsmevom a plnými taškami :-)Na tie si však musím počkať, kým niekto nepocestuje domov autom. 
 Miska s anglickým motívom sa však do batožiny zmestila. Kedysi som tu písala, že modrú nemám až tak rada, ale nechám tam takúto krásavicu za 1 libru? Dokonca sa mi zdá, že modrá sa začala v našej kuchyni akosi rozťahovať ...
A nakoniec vianočný časopis s množstvom inšpirácii ... taký akurát na voľné chvíle pri kávičke :-)

















13 komentárov:

  1. Janka paradny vylet :) a ten casopis hmmm tam musi byt kopec inspiracii

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka, už ho mám celý obchytaný, každý deň v ňom listujem , naozaj sa oplatilo kúpiť. Júúúj a tam toho bolo, len papier je ťažký, priniesla by som si aj viac :-)

      Odstrániť
  2. Janka....tak to závidím...tam muselo byť úžasne....a miska...hmmmmm....bohovská

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Janičko, krásné fotky i úlovek, hned bych jela taky .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čo by som dala za taký víkend??? Tanierik je nádherný, nemôžem sa vynadívať na ten motív, tak sa mi páči. Aj tá krásna atramentovo modrá farba sa mi veľmi páči:) Hotový poklad!!
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekne ste si to užili, už sa teším na bazárové cennosti, lebo to pre nás "zberateľky" určite sú. Mňa dcéra volá už pár rokov, no nemôžem sa odhodlať. Dlhé cestovanie nie veľmi dobre znášam.
    Milka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milka, ja celkom rada cestujem - lietadlom :-), do autobusu by ma nikto na nekonečné hodiny nedostal - z toho veru mám traumu :-)

      Odstrániť
  6. Jani, závidím...krásne mesto a som zvedavá na tvoje maličkosti, ktoré ti musia doviezť autom.
    Jana
    PS:...modrá je dobrá...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekny vyletik ste mali :)...tanierik super, musim si aj ja nieco na tu notu kupit :)...kde je trh v Cardife? ...asi tam pojdeme medzi sviatkami :)...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Aďka, je to na začiatku (približne) mesta smerom od Newportu. Škoda, že sme si nestihli pozrieť aj centrum mesta a hrad. Ten bol údajne na opačnom konci. Prekvapilo ma , že v týchto anglických mestách je každý druhý obchod second hand so všetkým možným tovarom :-).

      Odstrániť
  8. Janka to muselo byť úžasné. Závidím, ale len v tom najlepšom svetle ;-)....modrú ani ja nemusím, ale tiež začína mať u nás miestečko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Janko,jsem unešená. Anglie,je také můj sen! Mě se tam snad líbí vše,chaloupky a jejich střechy,královna,autobusy,čajování ,Bárneby,koně,Velká Livrpurská ,no to bych jmenovala do rána.Jsi supr,že jsi dokázala tam jet!!!! Ty talířky se mi líbí ve všech barvách ,modré, zelené, hnědé, teracota.Ty Tvé jsou nádherné a ta váha no to je pohádka.Tryskání je fajn u nás to bude problém potřebuji ještě vyleštit mosaz,mám toho hodně!!!!Ahoj a moc Tě zdravím! Daja

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za čas, ktorý ste venovali napísaniu pár milých slov v komentári ♥