Vyhľadávať v tomto blogu

sobota 18. apríla 2015

Lahôdka ...

... z medvedieho cesnaku ma opantáva už niekoľko dní. S opečenými hriankami alebo pečivom, k tomu zelený čaj a raňajky sú hotové. 
Prvú várku tejto "zelene" sme dostali od známeho a tak som prvýkrát vyskúšala domácu výrobu pesta. Malo veľký ohlas a tak som si túto činnosť zopakovala druhýkrát. Tentoraz som sa pohrala s obalom ... veď aj obal predáva a niečo mám v úmysle podarovať :)
Na obrázku sú ingrediencie, ktoré som použila ja ... a ešte asi lyžičku soli.
Pekný víkend ...











17 komentárov:

  1. Janka úžasné... Waw ako dobre to vyzerá...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja som robila a naozaj je uzasne.. Krasne si ho zabalila... Ja take menovky neviem

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jani, obal pesta je naozaj nádherný. A obsah určite tiež výborný, pretože to môžem len potvrdiť, takisto som ho teraz robila. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jarní vitamíny !!!... a krásně zabalené - visačky jsou přímo kouzelné ♥ Iva

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá to skvěle Jani, a krásně zeleně.-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Šikovná kuchařinka jsi a navíc s estetickým cítěním, to je hned krásné podívání. Měj se hezky.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Neviem ako chuti ale vyzera prenadherne urob GA na pesto😅 urcite sa hlasim alebo napis recept (resp tie orechy na foto cela flasa ?a parmezan tiez cele bal ?)medved radzie u mojej tety v zahrade tak zdroj mame...pekne dni e

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Erika, orechy asi za hrsť, ale parmezán celé balenie, olej 1,5 - 2 dcl. Tých listov som mala 4 mikroténové sáčky. Ešte asi dve lyžičky soli, no podľa chuti. Hotové uložiť v chladničke. J.

      Odstrániť
  8. Vypadá to dobře!Moc zdravím Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jani, vypadá to opravdu skvěle!
    Měj hezký den, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Janko to bych si dala líbit...já to mám jen tak narychlo na chleba z máslem:-) Dája

    OdpovedaťOdstrániť
  11. No ale to krásne vyzerá. Ja sa bojím trochu cesnaku, tej vône, tak v piatok by som eventuálne aj mohla:-) Ale ten obal? A nesterilizujes to? Ale to by už nebol čerstvý, ale varený. A prečo nie je návod? Len fotečky? Urob ešte jeden príspevok "ako som robila pesto".

    OdpovedaťOdstrániť
  12. very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za čas, ktorý ste venovali napísaniu pár milých slov v komentári ♥