Vyhľadávať v tomto blogu

streda 27. apríla 2011

Kytica ...

Teraz asi nebudete chápať, ale ja neznášam kytice. Aby som to upresnila, tak také tie uviazané v kvetínárstve s kopou drátikov, mašličiek, trblietiek ... naopak mám rada kyticu, natrhanú v záhradke alebo na lúke. Úpne najradšej sa kochám pohľadom na zakvitnuté skalky, záhony, upravené záhradky - toto sú umelecké dielka. Mne musia postačiť aj kvety v kvetináčoch a balkón ... zbožňujem ich !


...  no a takúto "kvetinársku"  kyticu som dostala minulý týždeň na narodeniny, ktoré mám spolu s Leninom :). Dievčatá, je to už toľko, že sa to číslo zle počúva a ešte horšie  naň  pozerá ... preto som vek radšej vymazala z profilu, veď nech ma ešte baví život :).
Táto moja  kytica dopadla tak, že mi z nej ostal po odstránení  toho všetkého, čo nemusím,  krásny solitér...












13 komentárov:

  1. Božské a dokonalé anthurium.... ja som zaťažená na tento kvietok, a najmä v zelenkavých odtieňoch. Priznám sa, že mne sa tiež viac páčia prvosienky v lese, či nevädze na lúke. V dnešnej dobe by som veru nechcela byť kvetinárkou:(A blahoželám k 18-tke, Janka:)
    Pekný deň!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem Janka, vieš, mňa by tešilo aj dvakrát toľko :)))
    Krásny deň, J.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jani krásný příspěvek,fakt mě pobavil :) taky bych brala míň let...ale co už...hlavně jak se cítíme na duši :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Januška, ... na duši je to tak o polovicu menej :), ale okuliare na čítanie ma vždy vtiahnu do reality, aj to sa vyhováram na škodlivosť monitoru :)
    Krásny deň, J.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jani,
    usmevne jsi to napsala. Ja uz taky par let vynachavam rok narozeni. Ale zase na druhou stranu byt maldsi a vsechno znovu prozivat, ne dekuji. Myslim, ze je to tak dobre jak to je. V kazdem pripade gratuluji a preji to nejdulezitejsi, hodne zdravi. A ta sepiova fotka je nadherna, jak ze starych casu. Krasny den, Katerina

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jani gratuluji opožděně a souhlasím s tebou...a celá rodina ví, že než takovou kytici, tak mi mají radši koupit nějakou pěknou pokojovku. Hezký den.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Janka, vsetko naj naj naj k narodeninam...vek hod za hlavu...hlavne je na kolko sa citis :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jani, dodatečně přeji vše nej k narozeninám!! Miluji zelenou kalu, a její obrovskou výhodou je, že dlouho vydrží!! A k tomu věku, jak řekla Hana Gragorová (manželka Radka Brzobohatého):" Mladé už jsme byli, krásné ještě jsme." Hezký den. Peťa ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Janka tak v prvom rade blahoželám k narodeninám, ono na veku nezáleží, ale na duši :-) aj tak si myslím, že keby som Ťa stretla tipla by som Ti o 10 menej! No a k tým kyticiam... že by tie "krásne" komunistické kytice z 3, alebo 5 karafiátov u Teba zbavili nadšenie z kytíc???? xixi ........ pa Kami

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jani, všetko najlepšie. S kyticami sme na tom rovnako, moje okolie sa naučilo mi dávať len kytice z neprizdobených ruží (jedna veľká kytica sa na ňa práve usmieva), príp. aj púpav, sedmokrások, proste z toho, čo dnes kvitne vonku.
    Dôležitý nie je vek, ale to, na čo sa človek cíti. Je kopec mladých s dušou 60-tnikov a naopak.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahojte dievčatká,
    ďakujem krásne za povzbudivé komentáriky a blahoželania. Keď sa obzriem dozadu, tiež by som už nechcela prežiť to zlé, čo priniesol život ... ale nie nadarmo sa hovorí, že všetko zlé je na niečo dobré a tak som vlastne teraz úplne spokojná a nič mi k šťastiu nechýba.
    Pekný deň ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Milá Janičko, jsme na tom úplně stejně. Také mám radši kytičku v květináči, ze zahrádky nebo tu romantickou divokou z louky...a přiznám se, že i já už vymazala věk z profilu :o)Chválím moc hezké fotečky a dodatečně přeji jen to nej nej...k narozeninám. Ještě si dovolím souhlasit s Petruškou..."hezké ještě jsme" :o)) moc jsem si užila tento krásný příspěvek. Děkuji a přeji hezký večer a celý víkend...Soňa

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Soni - ďakujem :) ... s tým vekom sme dobré :), pamätám, že si ho tam mala :)
    Myslela som si, že nie som sama, čo sa týka kytíc. Veď čo môže byť krajšie ako pohľad, napríklad aj do tvojej zakvitnutej záhradky.:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za čas, ktorý ste venovali napísaniu pár milých slov v komentári ♥