Vyhľadávať v tomto blogu

sobota 6. decembra 2014

"recyklovaný stromček"

Mám rada tieto pochmúrne dni, keď sa skoro stmieva. To je totiž dobrý dôvod nič nerobiť, sadnúť ku káve, nasadiť okuliare a listovať vo vianočných časopisoch. Tento akože  stromček som našla v jednom minuloročnom. Bol vyrobený z roliek od toaleťáku. Ja som ale chcela trochu dokonalejší a hlavne pevnejší a tak som si zaobstarala rolky z papierovej pásky do fiškálneho modulu.
Sú natreté bielou farbou a potom pozliepané dohromady. Guľky na dokončenie som kúpila v striebornej farbe, ale  vyskúšala som aj v červenom prevedení.
Pekný večer ♥











18 komentárov:

  1. Janko moc hezké zdobení.Krásný adventní čas přeje Vera

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janko, stříbrná je krásná, ale ta červená nemá konkurenci, jak se mi líbí, přeji ti krásně poklidné adventní dny. Iva

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jani, stromečková dekorace je skvělá a originální. Souhlasím s Ivou, když jsem viděla tu stříbrnou - říkala jsem si, že je to ale krása.... Když jsem však viděla červenou variantu.... je prostě dokonalá :-) Krásné adventní dny Anička

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naozaj? Aj mame sa viac páčila tá červená ... tento rok chcem aj tak venovať viac priestoru červenej, papa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jani súhlasím, že tá červená je dokonalá. Výborný nápad za pár drobných. Krása. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zajímavý "stromek"
    Přeji klidný advent. Pavel

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Perfektné!! Ani neviem, ktorá kombinácia sa mi páči viac:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zaujímavý nápad. Guľky mám, rolky od toaleťáku tiež... už len čas a farbu a môžem si vyskúšať tiež niečo podobné. ... Uvidíme, ale vďaka za nápad. :)
    Radostný predvianočný čas želám - Leti.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj Janka, tak to je parádny stromček. Určite je originálny a ojedinelý. Aspoň z neho nepadá ihličie a tá posledná dekorácia je rozkošná. O čom asi premýšľa.
    Prajem krásny advent.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Milá Janko,u Tebe je vždy nádherně,krásná a inspirativní dekorace se mi MOC líbí,jen nemám takové rolky.Je to velký rozdíl než ty z wc papíru.Oba stromečky jsou krásné...a kočička je úžasná:-) Krásný advent...Dája

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Janko také chválím. Červená varianta je veselejší :-) Jinak, klidné večery, kdy se stmívá v 16 hodin, mám také ráda. Je to krásné lenošení. Oprava: vlastně nabírání sil na jaro :-)))) Uška

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Es una idea muy original, en plata o rojo me encantan los dos!!
    Besos

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Janinko, v tom stříbrném provedení je to podle mého gusta a nejkrásnější je ta chundelatá kočičí krasaavice...Hodně adventní pohody přeji.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Milá Janka,
    musím podotknúť, že ten stromček sa mi úžasne páči, hlavne v tom červenom prevedení, je "živý", očarujúci, červená k Vianociam jednoducho patrí. Nemám moc rada na rýchlo pozliepané veci za každú cenu, ale táto "práca" ma dostala. Ak do budúcich Vianoc nezabudnem na tento skvelý tip, tak určite si ho vyrobím.
    Silvia

    OdpovedaťOdstrániť
  15. krásne cítit v tvojich fotečkách pokoj a radosť dakujem za inšpiráciu a krásny N. Rok prajem

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za čas, ktorý ste venovali napísaniu pár milých slov v komentári ♥